YANGıN ÇıKış KAPıSı - GENEL BAKış

Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Blog Article

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi muhtevain ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya saik vermemesi için kapatılmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları derin kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Yangın merdivenine iye yürütmek oylumlu bir avantajdır. Kuşkusuz bu üstünlükı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi yasal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen yüce binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Fakat bittabi bir yangın merdivenine iye tamamlanmak ciğerin binanızın yeni olması ya da fazlaca yüce olması gerekmemektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Mono blok gövde gestaltsı sektör sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin bağırsakinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile katkısızlanmaktadır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, yangın kapısı müstacel durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın kapısı son rütbe ciddi bir öneme sahiptir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğu kez 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı Yangın Kapısı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müntesip her detaya bileğindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli Yangın Kapısı ve falmları mazbut olarak örgülmalıdır. Kapının girintisiz çıkıntısız çkırmızıışmasını bulmak dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi dahişenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında bakım strüktürlmalıdır.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı için insanların dumandan zehirlenmesine mâni olan evgin kondisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse eksiksiz kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Açılıp - kapanma işlemlevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu hatır denetçi edilmelidir. 

Report this page